29 Ocak 2015 Perşembe

Siğillerden Elma Sirkesi İle Kurtulmak Mümkün


Çocukken elimde siğil çıktığında, anneannem incir ağacından bir yaprak koparır ve yapraktan çıkan beyaz sıvıyı (ki ben buna incir sütü derdim) siğilin üzerine sürerdi.Bir kaç gün uygulanan bu tedavi yönteminden sonra siğil mucizevi bir şekilde ortadan kaybolurdu. Bu doğal tedavi yönteminde önemli olan, dişi incir ağacı bulmak ( siğilin üzerine sürdüğünüz sütü ancak dişi incir ağacı yaprakları verir)  ve her gün taze bir yaprağı ve suyunu siğilin üzerine uygulamaktı. Artık şehirlerde yaşadığımızdan ve derdimize deva olmak üzere bizleri her köşe başında bir incir ağacı beklemediğinden başka bir yöntem bulmanın gerekli olduğunu düşündüm. Kolay, pratik, etkileyici aynı zamanda da doğal bir yöntemle siğillerin tedavisi mümkün mü?

Elma Sirkesi, siğillerden kurtulmamızda mucizevi bir etkiye sahip.
Bir parça pamuğu, elma sirkesine batırıp siğilin üzerine koyun. Her sabah ve akşam yatmadan önce uygulamayı tekrar edin. Kaymaması için bir yara bandı kullanabilirsiniz. İlk bir kaç gün, siğilde hiç bir iyileşme göremeyebilirsiniz. Sonrasında siğilin koyu bir renk almaya başladığını fark edeceksiniz. Bir hafta sonunda siğil, tamamen siyah bir renk alacak. En sonunda da deriden sıyrılıp ayrılacak. Siğilden kurtulduğunuz yerde küçük bir delik oluşacak fakat kısa bir sürede bundan da kurtulacağınıza emin olabilirsiniz.

Uygulama Yapılırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar : 

Elma sirkesine batırdığınız pamuğun siğilden daha büyük olmamasına dikkat edin.

Elma sirkesi uyguladığınız siğilin etrafı, elma sirkesinden ötürü kırmızı bir renk alabilir ve hassaslaşabilir.

Kendi kendine düşmesine daha zaman var iken kendiniz siğili yerinden çıkarmaya çalışmayın. Biraz sabredin ve düşmesine yakın bir zamanda gerekli görürseniz müdahalede bulunun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder